\require{AMSmath} Algebraisch de coordinaten van een snijpunt berekenen ik heb een vraag ik moet namelijk algebraisch de coordinate van de lijnen P:3x-2y=-12 en q:x+4y=38 hoe los ik dit op? Thomas Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 29 mei 2011 Antwoord Thomas, Bereken 2P+Q.Dit geeft:7x=14.Enz. kn maandag 30 mei 2011 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
ik heb een vraag ik moet namelijk algebraisch de coordinate van de lijnen P:3x-2y=-12 en q:x+4y=38 hoe los ik dit op? Thomas Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 29 mei 2011
Thomas Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 29 mei 2011
Thomas, Bereken 2P+Q.Dit geeft:7x=14.Enz. kn maandag 30 mei 2011
kn maandag 30 mei 2011
©2001-2024 WisFaq