Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

 Dit is een reactie op vraag 65041 

Re: Omgekeerd evenredig

Ik snap het ook niet wat ze bedoelen. Ik heb zo precies deze opdracht gekregen. Ik weet niet of het samen 441 moet zijn.
Misschien moeten het 3 sommen worden.

kim
Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - vrijdag 27 mei 2011

Antwoord

Misschien dat ze bedoelen dat y=441/x met x=5, 8 of 12? Je krijgt dan zoiets als:


Maar ik weet het ook niet precies...

Je kunt ook zeggen 'x·y=441' en dat je dat dan per ongeluk 'samen 441' noemt. Dat klopt niet, maar 't zou kunnen natuurlijk, misschien.

WvR
vrijdag 27 mei 2011

©2001-2024 WisFaq