\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 65026 Re: Herleiden en formule Bij vraag 17 weet ik niet hoe ik de formule in Y2 zet want ik weet niet welke variabelen ik in haakjes moet zetten.Vraag 18 telde niet mee zie ik nu. alpay Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 24 mei 2011 Antwoord Als je geheel 'gedachtenloos' de formule in je GR wilt zetten schrijf je:Y1=6^3*((x-0.5)/(3.142*6)-0.159)Y2=52Even een handige instelling kiezen voor je WINDOW en dan met intersect kijken wat de x-coördinaat is van het snijpunt.Ik zou 'm liever gewoon oplossen...Vraag 18. was waarschijnlijk te moeilijk! WvR dinsdag 24 mei 2011 Re: Re: Herleiden en formule ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Bij vraag 17 weet ik niet hoe ik de formule in Y2 zet want ik weet niet welke variabelen ik in haakjes moet zetten.Vraag 18 telde niet mee zie ik nu. alpay Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 24 mei 2011
alpay Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 24 mei 2011
Als je geheel 'gedachtenloos' de formule in je GR wilt zetten schrijf je:Y1=6^3*((x-0.5)/(3.142*6)-0.159)Y2=52Even een handige instelling kiezen voor je WINDOW en dan met intersect kijken wat de x-coördinaat is van het snijpunt.Ik zou 'm liever gewoon oplossen...Vraag 18. was waarschijnlijk te moeilijk! WvR dinsdag 24 mei 2011
WvR dinsdag 24 mei 2011
©2001-2024 WisFaq