\require{AMSmath} Kwadratische vergelijking x2+10x+24=0Is gelijk aan? Sam Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 24 mei 2011 Antwoord x2+10x+24=0(x+4)(x+6)=0x=-4 of x=-6Als je nu nog niet de spelregels hebt gelezen dan... eh.. WvR dinsdag 24 mei 2011 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
x2+10x+24=0Is gelijk aan? Sam Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 24 mei 2011
Sam Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 24 mei 2011
x2+10x+24=0(x+4)(x+6)=0x=-4 of x=-6Als je nu nog niet de spelregels hebt gelezen dan... eh.. WvR dinsdag 24 mei 2011
WvR dinsdag 24 mei 2011
©2001-2024 WisFaq