\require{AMSmath} Kwadratische vergelijking x2-2x=8 Is gelijk aan? Sam Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 24 mei 2011 Antwoord x2-2x=8 x2-2x-8=0 (x-4)(x+2)=0 x=4 of x=-2 En? Nog steeds niet de spelregels gelezen? WvR dinsdag 24 mei 2011 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
x2-2x=8 Is gelijk aan? Sam Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 24 mei 2011
Sam Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 24 mei 2011
x2-2x=8 x2-2x-8=0 (x-4)(x+2)=0 x=4 of x=-2 En? Nog steeds niet de spelregels gelezen? WvR dinsdag 24 mei 2011
WvR dinsdag 24 mei 2011
©2001-2024 WisFaq