\require{AMSmath} Kwadratische vergelijking x(2x-4)=0 Sam Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 24 mei 2011 Antwoord x=0 of 2x-4=0x=0 of 2x=4x=0 of x=2Lees je de spelregels ook nog even? WvR dinsdag 24 mei 2011 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
x(2x-4)=0 Sam Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 24 mei 2011
Sam Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 24 mei 2011
x=0 of 2x-4=0x=0 of 2x=4x=0 of x=2Lees je de spelregels ook nog even? WvR dinsdag 24 mei 2011
WvR dinsdag 24 mei 2011
©2001-2024 WisFaq