\require{AMSmath} Haakjes uitwerken Hoe werk ik uit:(a2 - b2)1/2 herman Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 24 mei 2011 Antwoord Ik zou 't niet weten. Ö(a2-b2)=Ö((a-b)(a+b))=Ö(a-b)Ö(a+b)? Maar dan houdt het wel een beetje op denk ik. Waar heb je 't voor nodig? WvR dinsdag 24 mei 2011 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe werk ik uit:(a2 - b2)1/2 herman Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 24 mei 2011
herman Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 24 mei 2011
Ik zou 't niet weten. Ö(a2-b2)=Ö((a-b)(a+b))=Ö(a-b)Ö(a+b)? Maar dan houdt het wel een beetje op denk ik. Waar heb je 't voor nodig? WvR dinsdag 24 mei 2011
WvR dinsdag 24 mei 2011
©2001-2024 WisFaq