\require{AMSmath} Hoekberekening driehoek ABC Hoek BAC is 45 graden. AB=r'=10 P ligt op zijde AC. PB=r Vraag: hoe bereken ik hoek BPC en r? herman Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 22 mei 2011 Antwoord Ik weet niet precies wat je bedoelt met AB=r'=10. Ik kom tot: Maar dat zal je wel niet bedoelen of wel? Dus als je nog iets duidelijker zou kunnen zijn..? WvR zondag 22 mei 2011 Re: Hoekberekening ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
driehoek ABC Hoek BAC is 45 graden. AB=r'=10 P ligt op zijde AC. PB=r Vraag: hoe bereken ik hoek BPC en r? herman Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 22 mei 2011
herman Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 22 mei 2011
Ik weet niet precies wat je bedoelt met AB=r'=10. Ik kom tot: Maar dat zal je wel niet bedoelen of wel? Dus als je nog iets duidelijker zou kunnen zijn..? WvR zondag 22 mei 2011
WvR zondag 22 mei 2011
©2001-2024 WisFaq