\require{AMSmath} Sinus vergelijking exact oplossen Geen idee hoe dit ook alweer werkte, zou je me kunnen helpen?Los de volgende vergelijkingen exact op voor: -2x2a. 4 sin x = 2b. 10+8 cos(x) = 2 thomas Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 19 mei 2011 Antwoord Nou vooruit.4 sin x = 2sin x = 1/2x = 1/6p + k·2p of x = 5/6p + k·2p...en dan nog even kijken welke waarden in het gegeven interval liggen...10 + 8·cos(x) = 28·cos(x)=-8cos(x)=-1Enz...Helpt dat?Zie 6. Goniometrische vergelijkingen oplossen voor meer voorkennis en voorbeelden. WvR donderdag 19 mei 2011 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Geen idee hoe dit ook alweer werkte, zou je me kunnen helpen?Los de volgende vergelijkingen exact op voor: -2x2a. 4 sin x = 2b. 10+8 cos(x) = 2 thomas Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 19 mei 2011
thomas Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 19 mei 2011
Nou vooruit.4 sin x = 2sin x = 1/2x = 1/6p + k·2p of x = 5/6p + k·2p...en dan nog even kijken welke waarden in het gegeven interval liggen...10 + 8·cos(x) = 28·cos(x)=-8cos(x)=-1Enz...Helpt dat?Zie 6. Goniometrische vergelijkingen oplossen voor meer voorkennis en voorbeelden. WvR donderdag 19 mei 2011
WvR donderdag 19 mei 2011
©2001-2024 WisFaq