\require{AMSmath} Sinusoïde Hoe bereken je de nulpunten en toppen van een sinusoïde? Marlie Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 19 mei 2011 Antwoord Voorbeeld?Gegeven:y=6-3·sin(2x-4)Nulpunten:6-3·sin(2x-4)=0®oplossen geeft de nulpunten (indien mogelijk)Toppen:bepaal de afgeleide; y'=-6cos(2x-4)-6cos(2x-4)=0 oplossen®geeft mogelijke extremenZoiets? WvR donderdag 19 mei 2011 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe bereken je de nulpunten en toppen van een sinusoïde? Marlie Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 19 mei 2011
Marlie Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 19 mei 2011
Voorbeeld?Gegeven:y=6-3·sin(2x-4)Nulpunten:6-3·sin(2x-4)=0®oplossen geeft de nulpunten (indien mogelijk)Toppen:bepaal de afgeleide; y'=-6cos(2x-4)-6cos(2x-4)=0 oplossen®geeft mogelijke extremenZoiets? WvR donderdag 19 mei 2011
WvR donderdag 19 mei 2011
©2001-2025 WisFaq