\require{AMSmath} Sinus- en cosinusgrafieken herkennen Gegeven is de grafiek van de functie f(x) = a·sin(b(x + c)+dDe waarde van b is positief.Kies de waarde van c zodanig, dat de grafiek zo ver mogelijk links 'begint'Bereken nu getal a, b, c en d.Hoe doe ik dit nu? Wat zijn die letters? Chris Student hbo - woensdag 18 mei 2011 Antwoord Op Periodieke functies kan je uitleg vinden over periodieke functies en 'werking' van de verschillende parameters.In dit geval?De evenwichtsstand wordt aangegeven met d. d=-1De amplitude wordt aangegeven met a. a=-1De periode is 2,1. Dus b=2\pi/2,1De horizontale verschuiving wordt aangegeven met c. c=0Volgens mij moet je er dan zijn...Even controleren...Lijkt me prima gelukt!Helpt dat? Anders maar weer vragen!Op Periodieke functies kan je meer voorbeelden vinden. WvR donderdag 19 mei 2011 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Gegeven is de grafiek van de functie f(x) = a·sin(b(x + c)+dDe waarde van b is positief.Kies de waarde van c zodanig, dat de grafiek zo ver mogelijk links 'begint'Bereken nu getal a, b, c en d.Hoe doe ik dit nu? Wat zijn die letters? Chris Student hbo - woensdag 18 mei 2011
Chris Student hbo - woensdag 18 mei 2011
Op Periodieke functies kan je uitleg vinden over periodieke functies en 'werking' van de verschillende parameters.In dit geval?De evenwichtsstand wordt aangegeven met d. d=-1De amplitude wordt aangegeven met a. a=-1De periode is 2,1. Dus b=2\pi/2,1De horizontale verschuiving wordt aangegeven met c. c=0Volgens mij moet je er dan zijn...Even controleren...Lijkt me prima gelukt!Helpt dat? Anders maar weer vragen!Op Periodieke functies kan je meer voorbeelden vinden. WvR donderdag 19 mei 2011
WvR donderdag 19 mei 2011
©2001-2025 WisFaq