Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

 Dit is een reactie op vraag 62996 

Re: Verschillende functies invoeren

Ik had het zelfde probleem met de rekenmachine. Nu tekent hij wel 2 grafieken tegelijk maar moet je de grafiek die je getekend wil hebben 'aanvinken'. (je moet het = teken aanzetten, waardoor er een zwart blokje omheen komt) alleen als je hem hebt aangevinkt tekent hij de grafiek. Ook in het tekenscherm is iets verandert, als je namelijk intersect doet en je een grafiek wil aan tikken dan staat boven in ipv Y1=...... nu alleen 1 of 2. Dit wil ik weer terug draaien, hoe moet dat?

Marije
Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 15 mei 2011

Antwoord

Ik geloof dat ik dit al een keer eerder heb gezien... volgens mij kan je 't beste je GR resetten!

Je kunt eenvoudig alle eventueel aanwezige programma's en gegevens wissen:

[MEM] geeft het MEMORY menu
(memory = geheugen);
kies 5: Reset
..en dan 1: All Memory
...en tenslotte 2: Yes.
(TI-83Plus: 7: Reset en dan 1: All RAM)

Soms moet je daarna meteen het scherm weer helderder maken omdat ook de helderheidsinstelling weer terugvalt naar de standaardinstelling.

Met Reset defaults kan je instellingen van de rekenmachine weer in de originele staat terug zetten. Meer over deze 'functies' kan je vinden in de handleiding.

WvR
woensdag 25 mei 2011

©2001-2024 WisFaq