\require{AMSmath} Somreeks x=1.05s=12 n=1/12Hoe reken ik snel uit?xn + x2·n+x·n+...+xs·n herman Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - maandag 2 mei 2011 Antwoord Noem de som even S, vermenigvuldig S met xn en bekijk xnS-S. kphart maandag 2 mei 2011 Re: Somreeks ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
x=1.05s=12 n=1/12Hoe reken ik snel uit?xn + x2·n+x·n+...+xs·n herman Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - maandag 2 mei 2011
herman Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - maandag 2 mei 2011
Noem de som even S, vermenigvuldig S met xn en bekijk xnS-S. kphart maandag 2 mei 2011
kphart maandag 2 mei 2011
©2001-2024 WisFaq