\require{AMSmath} Hoe los ik deze vergelijking op? Goedenavond!Ik zit vast met deze opgave:ex = ex+1 + 1Ik ben gekomen tot alle e's naar een kant te halen en e buiten haakjes te halen, maar dan krijg je:ex -ex+1 = 1en dan:ex (1-e1) -1 = 0En ik weet niet zo goed hoe ik verder moet!Alvast bedankt voor uw hulp! LouLou Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 1 mei 2011 Antwoord Wat dacht je van:...zoiets? WvR zondag 1 mei 2011 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Goedenavond!Ik zit vast met deze opgave:ex = ex+1 + 1Ik ben gekomen tot alle e's naar een kant te halen en e buiten haakjes te halen, maar dan krijg je:ex -ex+1 = 1en dan:ex (1-e1) -1 = 0En ik weet niet zo goed hoe ik verder moet!Alvast bedankt voor uw hulp! LouLou Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 1 mei 2011
LouLou Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 1 mei 2011
Wat dacht je van:...zoiets? WvR zondag 1 mei 2011
WvR zondag 1 mei 2011
©2001-2024 WisFaq