\require{AMSmath} Matrices A is een idempotente matix. Geef dan alle mogelijke antwoorden van det(A). Sander 3de graad ASO - zaterdag 30 april 2011 Antwoord Combineer twee dingen: er is een k met Ak=A en vervolgens dat det(Ak)=(det(A))k. kphart zondag 1 mei 2011 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
A is een idempotente matix. Geef dan alle mogelijke antwoorden van det(A). Sander 3de graad ASO - zaterdag 30 april 2011
Sander 3de graad ASO - zaterdag 30 april 2011
Combineer twee dingen: er is een k met Ak=A en vervolgens dat det(Ak)=(det(A))k. kphart zondag 1 mei 2011
kphart zondag 1 mei 2011
©2001-2024 WisFaq