Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

 Dit is een reactie op vraag 64810 

Re: Handdrukken

Dus dan moet je dit nog delen door 2:

n.(n-1)/2 = 105

= n(n-1) = 210
= n2-n-210 = 0
= n = -14 of n = 15

-14 kan niet, dus n = 15.

Dit antwoord klopt met wat achteraan in mijn boek staat .
Heel erg bedankt!

Denis
3de graad ASO - donderdag 21 april 2011

Antwoord

Heel goed! Die vergeet je niet meer, denk ik...

WvR
donderdag 21 april 2011

©2001-2024 WisFaq