Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

Formule herschrijven

Hoi,

Ik moet voor NLT een formule gerschrijven en ik kom er ook met hulp van internet niet uit.

De formule is als volgt:
BAC=((N·V·P·8)/(R·M))-(T·B)

Nu moet ik hem herschrijven tot:
R=...
M=...
T=...

Ik heb zelf al kunnen herschrijven tot N=... Maar de rest lukt me niet.

Alvast bedankt,
Ruben

Ruben
Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 17 april 2011

Antwoord

Hoi Ruben,

Stapje voor stapje moet het toch wel lukken? Ik geef enkele voorzetjes waar je hopelijk iets mee kunt. Ik schrijf het niet helemaal uit tot de gevraagde letters.

q64792img1.gif

Succes ermee.

Mvg Thijs Bouten

tb
dinsdag 19 april 2011

©2001-2024 WisFaq