\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 64790 Re: Re: Kansberekening 2 dobbelstenen Ja, ik begrijp mijn fout... maar dan is het uiteindelijke antwoord 20 van de 36 vlakjes..? dat zou dan 100/36=2,77 x 20 = 55,55% zijn.. Is 55,55% dan het juiste percentage? Andre Iets anders - zondag 17 april 2011 Antwoord Ja dat lijkt me ook! WvR zondag 17 april 2011 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ja, ik begrijp mijn fout... maar dan is het uiteindelijke antwoord 20 van de 36 vlakjes..? dat zou dan 100/36=2,77 x 20 = 55,55% zijn.. Is 55,55% dan het juiste percentage? Andre Iets anders - zondag 17 april 2011
Andre Iets anders - zondag 17 april 2011
Ja dat lijkt me ook! WvR zondag 17 april 2011
WvR zondag 17 april 2011
©2001-2024 WisFaq