\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 64769 Re: Re: Helling bepalen Bedoel je bij de functie f(x)=2x? Functie is hetzelfde alleen de waarde is een -min waarde (x,y) cordinaat Chris Student hbo - donderdag 14 april 2011 Antwoord Laten we maar zeggen dat je bedoelt hoe je met je GR de helling benadert als x=-4 is bijvoorbeeld. Dat gaat dan zo:(2^-3.999-2^-4)¸0.001Je gaat dus 'een stukje van 0.001 naar rechts'.Denk maar aan: (2^(x+h)-2^x)/hDat kan. WvR donderdag 14 april 2011 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Bedoel je bij de functie f(x)=2x? Functie is hetzelfde alleen de waarde is een -min waarde (x,y) cordinaat Chris Student hbo - donderdag 14 april 2011
Chris Student hbo - donderdag 14 april 2011
Laten we maar zeggen dat je bedoelt hoe je met je GR de helling benadert als x=-4 is bijvoorbeeld. Dat gaat dan zo:(2^-3.999-2^-4)¸0.001Je gaat dus 'een stukje van 0.001 naar rechts'.Denk maar aan: (2^(x+h)-2^x)/hDat kan. WvR donderdag 14 april 2011
WvR donderdag 14 april 2011
©2001-2024 WisFaq