Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

 Dit is een reactie op vraag 28454 

Re: A4tje vouwen

hey dennis,

ik ben bezig met opleiding procestechniek en krijg ook her en der met formules te maken. Nou wilde ik een opmerking plaatsten over het gebruik van machten bij de minuten. jij schrijft 14 is incorrect en dat ben ik met je eens wat je moet doen is gewoon het getal 2 nemen en beginnen met 20 dit is gelijk aan 1 vervolgens vergroot je de macht met 1 per toename dus krijg je:
20 = 1
21 = 2
23 = 4
24 = 8 enzovoorts.

zoals je ziet werkt het wel met machten je was alleen de nulde macht vergeten ;)

knap bedacht overigens succes.
:D
Groeten

Demian
Leerling mbo - woensdag 13 april 2011

Antwoord

dank voor je aanvulling.

Anneke
woensdag 13 april 2011

©2001-2024 WisFaq