\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 64740 Re: Oppervlakte Voor alle duidelijkheid: ZCY en ZSX en ZCX zijn nu cirkelsector oppervlakten. Vraag: Hoe kan ik nu hoek M uitdrukken mbv hoek E ? herman Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - maandag 11 april 2011 Antwoord Herma, Okay.oppervl.ZCY=1/2a2M,hoek M in radialen.Oppervl.ZCX=1/2a2E, terwijl oppervl.diehoek SCX=1/2a2esinE.Dit kun je in het gegeven invullen. kn woensdag 13 april 2011 Re: Re: Oppervlakte ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Voor alle duidelijkheid: ZCY en ZSX en ZCX zijn nu cirkelsector oppervlakten. Vraag: Hoe kan ik nu hoek M uitdrukken mbv hoek E ? herman Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - maandag 11 april 2011
herman Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - maandag 11 april 2011
Herma, Okay.oppervl.ZCY=1/2a2M,hoek M in radialen.Oppervl.ZCX=1/2a2E, terwijl oppervl.diehoek SCX=1/2a2esinE.Dit kun je in het gegeven invullen. kn woensdag 13 april 2011
kn woensdag 13 april 2011
©2001-2024 WisFaq