\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 7823 Re: Een breinbreker Ik heb inderdaad de antwoorden gevonden nl. dat a=4Va=4/9 en r=2Vr=-2 en hieruit volgt de rij: 4,8,16 82=4·16 (8+2)·2=16+4 (8+4)2=4·(16+20) Dit klopt inderdaad met de formules maar hoe leid je deze formules nu af? Ernest Leerling mbo - maandag 11 april 2011 Antwoord Welke formules bedoel je nu precies? MBL maandag 11 april 2011 Re: Re: Een breinbreker ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik heb inderdaad de antwoorden gevonden nl. dat a=4Va=4/9 en r=2Vr=-2 en hieruit volgt de rij: 4,8,16 82=4·16 (8+2)·2=16+4 (8+4)2=4·(16+20) Dit klopt inderdaad met de formules maar hoe leid je deze formules nu af? Ernest Leerling mbo - maandag 11 april 2011
Ernest Leerling mbo - maandag 11 april 2011
Welke formules bedoel je nu precies? MBL maandag 11 april 2011
MBL maandag 11 april 2011
©2001-2024 WisFaq