\require{AMSmath} Helling bepalen Gegeven is de volgende functie:f(x)=2xBenader de helling ter plaatse van het punt (4,16) bij een toename Dx = 0.001.Hoe kan je dit doen op een grafische rekenmachine(Casio CFX-9850GC) Chris Student hbo - vrijdag 8 april 2011 Antwoord Als je 't eenvoudig wilt houden dan zou ik zoiets doen vanuit het RUN-MAT-menu zullen we maar zeggen:Helpt dat?Zie ook H3: hoe benader je het differentaalquotient in een punt? WvR vrijdag 8 april 2011 Re: Helling bepalen ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Gegeven is de volgende functie:f(x)=2xBenader de helling ter plaatse van het punt (4,16) bij een toename Dx = 0.001.Hoe kan je dit doen op een grafische rekenmachine(Casio CFX-9850GC) Chris Student hbo - vrijdag 8 april 2011
Chris Student hbo - vrijdag 8 april 2011
Als je 't eenvoudig wilt houden dan zou ik zoiets doen vanuit het RUN-MAT-menu zullen we maar zeggen:Helpt dat?Zie ook H3: hoe benader je het differentaalquotient in een punt? WvR vrijdag 8 april 2011
WvR vrijdag 8 april 2011
©2001-2024 WisFaq