\require{AMSmath} Ontbinden Hoe los ik op: -(x-2y)(y-2x) herman Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - woensdag 6 april 2011 Antwoord Oplossen? Ik denk dat je 'herleiden' bedoelt. We zeggen ook wel 'haakjes wegwerken'.-(x-2y)(y-2x)=-(xy-2x2-2y2+4xy)=-(2x2+5xy-2y2)=-2x2-5xy+2y2Helpt dat? WvR woensdag 6 april 2011 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe los ik op: -(x-2y)(y-2x) herman Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - woensdag 6 april 2011
herman Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - woensdag 6 april 2011
Oplossen? Ik denk dat je 'herleiden' bedoelt. We zeggen ook wel 'haakjes wegwerken'.-(x-2y)(y-2x)=-(xy-2x2-2y2+4xy)=-(2x2+5xy-2y2)=-2x2-5xy+2y2Helpt dat? WvR woensdag 6 april 2011
WvR woensdag 6 april 2011
©2001-2024 WisFaq