\require{AMSmath} Substitutie Goedenavond,De vraag is:substitueer a=2x en b=3y-x in N=a·2a+2b - 2a+4bHoe moet ik verder als ik alles gewoon heb ingevuld?Dank u wel wieke Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 4 april 2011 Antwoord Je kunt dan proberen alles zo eenvoudig mogelijk op te schrijven, dus haakjes wegwerken, gelijksoortige termen samen nemen en zo... Zoiets... helpt dat? WvR maandag 4 april 2011 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Goedenavond,De vraag is:substitueer a=2x en b=3y-x in N=a·2a+2b - 2a+4bHoe moet ik verder als ik alles gewoon heb ingevuld?Dank u wel wieke Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 4 april 2011
wieke Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 4 april 2011
Je kunt dan proberen alles zo eenvoudig mogelijk op te schrijven, dus haakjes wegwerken, gelijksoortige termen samen nemen en zo... Zoiets... helpt dat? WvR maandag 4 april 2011
WvR maandag 4 april 2011
©2001-2024 WisFaq