Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

Waterhoogte vloeistoftank berekenen vanuit inhoud

bekend = inhoud
bekend = diameter
bekend = lengte
waterhoogte berekenen van een liggende cilinder
formule in excel

Roel V
Student universiteit - dinsdag 22 maart 2011

Antwoord

Hallo

Op onderstaande site kun je de gepaste gegevens van de tank (diameter - lengte) ingegeven en het verband nagaan tussen de hoogte en de inhoud.
Je vindt er ook uitleg over de berekeningen.

Zie vloeistoftank

LL
donderdag 24 maart 2011

©2001-2024 WisFaq