\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 64550 Re: Re: Machten (tot de macht 0) Nee maar je kan 0 sowieso niet machtsverheffen dus 0 is een uitzondering...Iemand nog andere manier om uit te leggen dat iets tot de macht 0 één is?Ik heb ook al het idee met de krant vouwen. Thamar Student hbo - zaterdag 19 maart 2011 Antwoord Nee? 04=0 03=0 02=0 01=0 ... Maar dan? WvR zaterdag 19 maart 2011 Re: Re: Re: Machten (tot de macht 0) ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Nee maar je kan 0 sowieso niet machtsverheffen dus 0 is een uitzondering...Iemand nog andere manier om uit te leggen dat iets tot de macht 0 één is?Ik heb ook al het idee met de krant vouwen. Thamar Student hbo - zaterdag 19 maart 2011
Thamar Student hbo - zaterdag 19 maart 2011
Nee? 04=0 03=0 02=0 01=0 ... Maar dan? WvR zaterdag 19 maart 2011
WvR zaterdag 19 maart 2011
©2001-2024 WisFaq