\require{AMSmath} Natuurlijke logaritmen met volgende oefening zit ik ook weer vast: Als ¦: ®: x ® e^(3x-2) , wat is dan ¦ (1- ln([1]/[x]), met x Î+\0? (a) e/x3 (b) x3 e (c) e + x3 (d) e+ 1/x3 S.B. Student universiteit - dinsdag 1 maart 2011 Antwoord Brandon, Ik schrijf exp(x)=ex.Nu is 1-ln(1/x)=1-(ln1-lnx)=1+lnx, zodat 3(1+lnx)-2=1+lnx3en derhalve exp(1+lnx3)=ex3. kn woensdag 2 maart 2011 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
met volgende oefening zit ik ook weer vast: Als ¦: ®: x ® e^(3x-2) , wat is dan ¦ (1- ln([1]/[x]), met x Î+\0? (a) e/x3 (b) x3 e (c) e + x3 (d) e+ 1/x3 S.B. Student universiteit - dinsdag 1 maart 2011
S.B. Student universiteit - dinsdag 1 maart 2011
Brandon, Ik schrijf exp(x)=ex.Nu is 1-ln(1/x)=1-(ln1-lnx)=1+lnx, zodat 3(1+lnx)-2=1+lnx3en derhalve exp(1+lnx3)=ex3. kn woensdag 2 maart 2011
kn woensdag 2 maart 2011
©2001-2024 WisFaq