\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 64383 Re: Re: Re: Re: Verloop veeltermfuncties dus a is dan 9/8 en dan ? das toch positief hoe weet je dat je dat moet gelijkstellen aan 0? julie 3de graad ASO - dinsdag 22 februari 2011 Antwoord Als a $>$ 9/8 is D = 9-8a $<$0 en zijn er dus geen buigpunten. Als a $<$ 9/8 is D = 9-8a $<$0 en zijn er dus twee buigpunten. LL dinsdag 22 februari 2011 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
dus a is dan 9/8 en dan ? das toch positief hoe weet je dat je dat moet gelijkstellen aan 0? julie 3de graad ASO - dinsdag 22 februari 2011
julie 3de graad ASO - dinsdag 22 februari 2011
Als a $>$ 9/8 is D = 9-8a $<$0 en zijn er dus geen buigpunten. Als a $<$ 9/8 is D = 9-8a $<$0 en zijn er dus twee buigpunten. LL dinsdag 22 februari 2011
LL dinsdag 22 februari 2011
©2001-2024 WisFaq