\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 64356 Re: Vergelijkingen ik ben helaas niet zo slim.Is het mogelijk dat u 1 van de vergelijkingen voor kunt doen?alvast bedankt!Mvg, Johan Johan Student hbo - maandag 21 februari 2011 Antwoord JohanOplossen van de eerste vergelijking levert: [-x±Ö(x2+24x2)]/(-12)=(-x±5x)/(-12)Dit levert als oplossingen y=-x/3 of y=x/2MvgKevin Kevin dinsdag 22 februari 2011 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
ik ben helaas niet zo slim.Is het mogelijk dat u 1 van de vergelijkingen voor kunt doen?alvast bedankt!Mvg, Johan Johan Student hbo - maandag 21 februari 2011
Johan Student hbo - maandag 21 februari 2011
JohanOplossen van de eerste vergelijking levert: [-x±Ö(x2+24x2)]/(-12)=(-x±5x)/(-12)Dit levert als oplossingen y=-x/3 of y=x/2MvgKevin Kevin dinsdag 22 februari 2011
Kevin dinsdag 22 februari 2011
©2001-2024 WisFaq