\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 64318 Re: Re: Gebroken exponenten Ok. Bedankt. Wat als de grondtallen niet hetzelfde zijn zoals in:teller 4noemer 2e machtswortel van 2? Hanna Student hbo - zondag 20 februari 2011 Antwoord Dan loopt het eigenlijk hetzelfde. 4 = 22 en Ö(2) = 20,5zodat het resultaat is 22 - 0,5 = 21,5 MBL zondag 20 februari 2011 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ok. Bedankt. Wat als de grondtallen niet hetzelfde zijn zoals in:teller 4noemer 2e machtswortel van 2? Hanna Student hbo - zondag 20 februari 2011
Hanna Student hbo - zondag 20 februari 2011
Dan loopt het eigenlijk hetzelfde. 4 = 22 en Ö(2) = 20,5zodat het resultaat is 22 - 0,5 = 21,5 MBL zondag 20 februari 2011
MBL zondag 20 februari 2011
©2001-2024 WisFaq