\require{AMSmath} Vergelijking onbekende Bereken de waarden van x voor de vergelijking x + 6/x = -5 Tjardo Student universiteit - zondag 20 februari 2011 Antwoord Vermenigvuldig links en rechts met x. Je krijgt: x2+6=-5x x2+5x+6=0 ..en zal het wel lukken? WvR maandag 21 februari 2011 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Bereken de waarden van x voor de vergelijking x + 6/x = -5 Tjardo Student universiteit - zondag 20 februari 2011
Tjardo Student universiteit - zondag 20 februari 2011
Vermenigvuldig links en rechts met x. Je krijgt: x2+6=-5x x2+5x+6=0 ..en zal het wel lukken? WvR maandag 21 februari 2011
WvR maandag 21 februari 2011
©2001-2024 WisFaq