\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 64231 Re: Re: Een oefening mijn vraag was nu hoe los ik de vgl z^6-z^5+z^4-z^3+z^2-z+1=0 op ??? beste dank emma emma 3de graad ASO - maandag 7 februari 2011 Antwoord Door z7+1=0 op te lossen (zie het eerste antwoord) en, met gebruik van de ontbinding, de oplossing -1 opzij te zetten. kphart maandag 7 februari 2011 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
mijn vraag was nu hoe los ik de vgl z^6-z^5+z^4-z^3+z^2-z+1=0 op ??? beste dank emma emma 3de graad ASO - maandag 7 februari 2011
emma 3de graad ASO - maandag 7 februari 2011
Door z7+1=0 op te lossen (zie het eerste antwoord) en, met gebruik van de ontbinding, de oplossing -1 opzij te zetten. kphart maandag 7 februari 2011
kphart maandag 7 februari 2011
©2001-2024 WisFaq