\require{AMSmath} Vergelijking oplossen 4,28=(5-x)/xWat is x? Tjardo Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 3 februari 2011 Antwoord Ik heb even haakjes gezet om 5-x. Oplossen? 4,28=(5-x)/x Vermenigvuldig links en rechts met x: 4,28x=5-x Links en rechts x optellen: 4,28x+x=5 5,28x=5 x=5/5,28 Tada! Helder? WvR donderdag 3 februari 2011 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
4,28=(5-x)/xWat is x? Tjardo Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 3 februari 2011
Tjardo Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 3 februari 2011
Ik heb even haakjes gezet om 5-x. Oplossen? 4,28=(5-x)/x Vermenigvuldig links en rechts met x: 4,28x=5-x Links en rechts x optellen: 4,28x+x=5 5,28x=5 x=5/5,28 Tada! Helder? WvR donderdag 3 februari 2011
WvR donderdag 3 februari 2011
©2001-2024 WisFaq