\require{AMSmath} Tot een macht bereken en schrijf in de vorm a+bi (2-2i)7 ik wou dit met de stelling van de moivre doen dus de mod tot de 7e en het argument maal zeven maar dan klopt het niet hoe moet ik dit doen liese 3de graad ASO - woensdag 2 februari 2011 Antwoord Hallo mod(2-2i) = 2Ö2 arg(2-2i) = -p/4 (of 7p/4) en voer nu uit wat je hierboven zegt. Leg eens uit wat je probleem is, wat is je resultaat? LL woensdag 2 februari 2011 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
bereken en schrijf in de vorm a+bi (2-2i)7 ik wou dit met de stelling van de moivre doen dus de mod tot de 7e en het argument maal zeven maar dan klopt het niet hoe moet ik dit doen liese 3de graad ASO - woensdag 2 februari 2011
liese 3de graad ASO - woensdag 2 februari 2011
Hallo mod(2-2i) = 2Ö2 arg(2-2i) = -p/4 (of 7p/4) en voer nu uit wat je hierboven zegt. Leg eens uit wat je probleem is, wat is je resultaat? LL woensdag 2 februari 2011
LL woensdag 2 februari 2011
©2001-2024 WisFaq