\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 64189 Re: Affiene Kegelsneden Ja, dank u :) Dan kom ik 2y = x en 2y - 4 = x uit. Thomas 3de graad ASO - dinsdag 1 februari 2011 Antwoord Inderdaad, of y in functie van x : y = 1/2.x en y = 1/2.x + 2 Hieronder de grafiek van de kegelsnede (hyperbool) en de twee raaklijnen. LL dinsdag 1 februari 2011 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ja, dank u :) Dan kom ik 2y = x en 2y - 4 = x uit. Thomas 3de graad ASO - dinsdag 1 februari 2011
Thomas 3de graad ASO - dinsdag 1 februari 2011
Inderdaad, of y in functie van x : y = 1/2.x en y = 1/2.x + 2 Hieronder de grafiek van de kegelsnede (hyperbool) en de twee raaklijnen. LL dinsdag 1 februari 2011
LL dinsdag 1 februari 2011
©2001-2024 WisFaq