\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 64183 Re: Re: Wortels van breuken in standaardvorm Ja het helpt zeker. Maar ik ben er nog niet zo in thuis. Zou je de volgende opgave ook willen uitwerken in al die stappen, ik hoop dat ik het dan helemaal ga snappen:$\Large \left( { - \frac{{\sqrt 7 }}{{2\sqrt 2 }}} \right)^4$ Hanna Student hbo - maandag 31 januari 2011 Antwoord Doen we! Ik vind het mooi:-) WvR dinsdag 1 februari 2011 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ja het helpt zeker. Maar ik ben er nog niet zo in thuis. Zou je de volgende opgave ook willen uitwerken in al die stappen, ik hoop dat ik het dan helemaal ga snappen:$\Large \left( { - \frac{{\sqrt 7 }}{{2\sqrt 2 }}} \right)^4$ Hanna Student hbo - maandag 31 januari 2011
Hanna Student hbo - maandag 31 januari 2011
Doen we! Ik vind het mooi:-) WvR dinsdag 1 februari 2011
WvR dinsdag 1 februari 2011
©2001-2024 WisFaq