\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 64151 Re: Afgeleide berekenen dus de afgeleide is dan (x-3)2-4 héen (x-3)2-4 =0 komt dan uit x= 7 julie 3de graad ASO - donderdag 27 januari 2011 Antwoord Als je 7 invult in deze vergelijking klopt ze niet!!Werk het kwadraat uit met de formule : (a-b)2 = a2-2ab+b2en dan bekom je een eenvoudige vierkantsvergelijking.Deze heeft 2 oplossingen : x=1 en x=5 LL donderdag 27 januari 2011 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
dus de afgeleide is dan (x-3)2-4 héen (x-3)2-4 =0 komt dan uit x= 7 julie 3de graad ASO - donderdag 27 januari 2011
julie 3de graad ASO - donderdag 27 januari 2011
Als je 7 invult in deze vergelijking klopt ze niet!!Werk het kwadraat uit met de formule : (a-b)2 = a2-2ab+b2en dan bekom je een eenvoudige vierkantsvergelijking.Deze heeft 2 oplossingen : x=1 en x=5 LL donderdag 27 januari 2011
LL donderdag 27 januari 2011
©2001-2024 WisFaq