\require{AMSmath} Waarde van y1 in table klopt niet Hallo, ik maak opdrachten over kansrekening precies zoals het zou moet, alle stappen zijn goed behalve het antwoord. het gaat als volgt :Vaas II bevat 30 knikker waarvan a rood en rest wit. hoeveel rode knikkers bevat vaas II als P(1rood en 1wit)0.5De formule werd dan: 60a-2a2y1= -------- 870Dan ging ik naar table en keek ik bij table hier kreeg ik bij X hele hoge Y-waarden.Volgens het antwoordenboek is het bijvoorbeeldX=12 geeft Y=0.497bij mij staat er daarentegen bijx=12 geeft 719.67Kan iemand me helpen? jannek Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 21 januari 2011 Antwoord Als je y1 wilt uitrekenen voor bijvoorbeeld a=12 dan moet je wel haakjes gebruiken. Dus (60·12-2·122)/870 geeft 0,497.Hopelijk helpt dat! WvR vrijdag 21 januari 2011 Re: Waarde van y1 in table klopt niet ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo, ik maak opdrachten over kansrekening precies zoals het zou moet, alle stappen zijn goed behalve het antwoord. het gaat als volgt :Vaas II bevat 30 knikker waarvan a rood en rest wit. hoeveel rode knikkers bevat vaas II als P(1rood en 1wit)0.5De formule werd dan: 60a-2a2y1= -------- 870Dan ging ik naar table en keek ik bij table hier kreeg ik bij X hele hoge Y-waarden.Volgens het antwoordenboek is het bijvoorbeeldX=12 geeft Y=0.497bij mij staat er daarentegen bijx=12 geeft 719.67Kan iemand me helpen? jannek Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 21 januari 2011
60a-2a2y1= -------- 870
jannek Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 21 januari 2011
Als je y1 wilt uitrekenen voor bijvoorbeeld a=12 dan moet je wel haakjes gebruiken. Dus (60·12-2·122)/870 geeft 0,497.Hopelijk helpt dat! WvR vrijdag 21 januari 2011
WvR vrijdag 21 januari 2011
©2001-2024 WisFaq