\require{AMSmath} Snijpunten x -as van een derdegraads functie Hoeveel snijpunten met de x-as kan een derde graadsfunctie hebben en hoe bereken je die dan? kimmie Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 6 januari 2003 Antwoord Zie Tweede en derdegraads functies voor meer informatie. Gegeven: f(x)=ax3+bx2+cx+d Bereken: de nulpunten Los op: ax3+bx2+cx+d=0 Zie ontbinden in factoren of Cardano. WvR maandag 6 januari 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoeveel snijpunten met de x-as kan een derde graadsfunctie hebben en hoe bereken je die dan? kimmie Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 6 januari 2003
kimmie Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 6 januari 2003
Zie Tweede en derdegraads functies voor meer informatie. Gegeven: f(x)=ax3+bx2+cx+d Bereken: de nulpunten Los op: ax3+bx2+cx+d=0 Zie ontbinden in factoren of Cardano. WvR maandag 6 januari 2003
Gegeven: f(x)=ax3+bx2+cx+d Bereken: de nulpunten Los op: ax3+bx2+cx+d=0
Zie ontbinden in factoren of Cardano.
WvR maandag 6 januari 2003
©2001-2024 WisFaq