\require{AMSmath} Vergelijking exact oplossen Hoe los ik deze vergelijkingen op?1. cos x + cos (3x) + cos (5x)=02. cos x · cos (4x) = sin x · sin (6x) N Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 18 januari 2011 Antwoord Nathalie,1. cosx+cos5x=2cos3xcos2x. Dit invullen in de vergelijking.2. cos5x+cos3x=2cos4xcosx en cos5x-cos7x=2sin6xsinx. kn woensdag 19 januari 2011 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe los ik deze vergelijkingen op?1. cos x + cos (3x) + cos (5x)=02. cos x · cos (4x) = sin x · sin (6x) N Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 18 januari 2011
N Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 18 januari 2011
Nathalie,1. cosx+cos5x=2cos3xcos2x. Dit invullen in de vergelijking.2. cos5x+cos3x=2cos4xcosx en cos5x-cos7x=2sin6xsinx. kn woensdag 19 januari 2011
kn woensdag 19 januari 2011
©2001-2024 WisFaq