\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 64062 Re: Differentiaalvergelijking Bernouilli Bedankt !misschien misverstand met opgave: y' + 1/3y = 1/3 (1-2x) (y4) Na susbstitutie w = y -3 verkrijg ik :y'w2 + 1/3 W y' w2 is ook niet juist denk ik Lionel Student universiteit - dinsdag 18 januari 2011 Antwoord Lionel,Als w=y-3 is w'=-3y-4y',dus y-4y'=-1/3w'. Nu vermenigvuldigen met -3. kn dinsdag 18 januari 2011 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Bedankt !misschien misverstand met opgave: y' + 1/3y = 1/3 (1-2x) (y4) Na susbstitutie w = y -3 verkrijg ik :y'w2 + 1/3 W y' w2 is ook niet juist denk ik Lionel Student universiteit - dinsdag 18 januari 2011
Lionel Student universiteit - dinsdag 18 januari 2011
Lionel,Als w=y-3 is w'=-3y-4y',dus y-4y'=-1/3w'. Nu vermenigvuldigen met -3. kn dinsdag 18 januari 2011
kn dinsdag 18 januari 2011
©2001-2024 WisFaq