\require{AMSmath} Afgeleide gelijkstellen aan nul De afgeleide 4x3+6x2-8x-8=0. Hoe los je dat op? Je kunt toch geen gemeenschappelijke factor vooropzetten? Ik had eerst gedeeld door 2 om te vereenvoudigen maar dat lukt ook niet.Bedankt op voorhand julie 3de graad ASO - donderdag 13 januari 2011 Antwoord Julie,4x3+6x2-8x-8=(x+2)(4x2-2x-4) kn donderdag 13 januari 2011 Re: Afgeleide gelijkstellen aan 0 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
De afgeleide 4x3+6x2-8x-8=0. Hoe los je dat op? Je kunt toch geen gemeenschappelijke factor vooropzetten? Ik had eerst gedeeld door 2 om te vereenvoudigen maar dat lukt ook niet.Bedankt op voorhand julie 3de graad ASO - donderdag 13 januari 2011
julie 3de graad ASO - donderdag 13 januari 2011
Julie,4x3+6x2-8x-8=(x+2)(4x2-2x-4) kn donderdag 13 januari 2011
kn donderdag 13 januari 2011
©2001-2024 WisFaq