Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

 Dit is een reactie op vraag 63884 

Re: Oneven functie ?

Hallo MBL,

Moest er die - 9 niet gestaan hebben was de zaak volledig in orde...Maar nu gaat de vlieger niet op.
Moest er nu gestaan hebben:
f(x)=3x11+4x3-9x dan zou
f(-x)= 3(-x)11+4(-x)3-9(-x)= -3x11-4x+9x
f(-x)=-(3x11+4x3-9x)
Dan zou ik moeten positief antwoorden.
Oneven: jawel !Correct, ja toch, niet ?
Groeten

Rik Le
Iets anders - maandag 27 december 2010

Antwoord

Inderdaad.

MBL
dinsdag 28 december 2010

©2001-2024 WisFaq