\require{AMSmath} Een vergelijking oplossen Hoe los ik x + x : 7 = 19 op? C.Dijk Iets anders - zaterdag 25 december 2010 Antwoord Je kunt links en rechts vermenigvuldigen met 7:$\eqalign{ & x + \frac{x}{7} = 19 \cr & 7x + x = 133 \cr & 8x = 133 \cr & x = 16\frac{5}{8} \cr} $Zoiets! Maar er zijn natuurlijk altijd vele wegen die naar Rome leiden... WvR zaterdag 25 december 2010 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe los ik x + x : 7 = 19 op? C.Dijk Iets anders - zaterdag 25 december 2010
C.Dijk Iets anders - zaterdag 25 december 2010
Je kunt links en rechts vermenigvuldigen met 7:$\eqalign{ & x + \frac{x}{7} = 19 \cr & 7x + x = 133 \cr & 8x = 133 \cr & x = 16\frac{5}{8} \cr} $Zoiets! Maar er zijn natuurlijk altijd vele wegen die naar Rome leiden... WvR zaterdag 25 december 2010
WvR zaterdag 25 december 2010
©2001-2024 WisFaq