\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 63842 Re: Re: Hoeveel water is er geloosd? Op tijdstip 2 wordt de spui open gedraaid en op tijdstip 6 weer dicht gezet. Had het in de vraag verkeerd gezet... jeffre Leerling mbo - vrijdag 17 december 2010 Antwoord Als je het opvat als op t=2 wordt de spui opengedraaid en op t=6 weer dicht gezet dan krijg je: $ \int\limits_{t = 2}^6 {225 - t\,\,dt} $ ..en daar komt dan 884 uit denk ik... Zoiets? WvR vrijdag 17 december 2010 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Op tijdstip 2 wordt de spui open gedraaid en op tijdstip 6 weer dicht gezet. Had het in de vraag verkeerd gezet... jeffre Leerling mbo - vrijdag 17 december 2010
jeffre Leerling mbo - vrijdag 17 december 2010
Als je het opvat als op t=2 wordt de spui opengedraaid en op t=6 weer dicht gezet dan krijg je: $ \int\limits_{t = 2}^6 {225 - t\,\,dt} $ ..en daar komt dan 884 uit denk ik... Zoiets? WvR vrijdag 17 december 2010
WvR vrijdag 17 december 2010
©2001-2024 WisFaq