\require{AMSmath} De tangens berekenen met behulp van de som- en verschilformules Ik heb morgen wiskunde examen, en ik vind de juiste oplossing maar niet van de volgende berekening:"Bereken de tangens van 105° met behulp van som- en verschilformules" Elise 3de graad ASO - zondag 12 december 2010 Antwoord 's Kijken. 105° dat is 60° en 45° dus wat zou handig zijn?De somformule van de tangens!?$\large \tan (a + b) = \frac{{\tan (a) + \tan (b)}}{{1 - \tan (a) \cdot \tan (b)}}$Helpt dat? WvR zondag 12 december 2010 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik heb morgen wiskunde examen, en ik vind de juiste oplossing maar niet van de volgende berekening:"Bereken de tangens van 105° met behulp van som- en verschilformules" Elise 3de graad ASO - zondag 12 december 2010
Elise 3de graad ASO - zondag 12 december 2010
's Kijken. 105° dat is 60° en 45° dus wat zou handig zijn?De somformule van de tangens!?$\large \tan (a + b) = \frac{{\tan (a) + \tan (b)}}{{1 - \tan (a) \cdot \tan (b)}}$Helpt dat? WvR zondag 12 december 2010
WvR zondag 12 december 2010
©2001-2025 WisFaq