\require{AMSmath} Bewijs algemene scheefsymmetrisch matrix Een vierkante matrix A noemt men scheefsymmetrisch als en slechts als AT=-ABewijs datA= ( 0 a12 a13 -a12 0 a23 -a13 -a23 0 )de algemene voorstellng van een scheefsymmetrische matrix in R3x3 is.Alvast bedankt ine 3de graad ASO - zondag 12 december 2010 Antwoord HalloBereken AT en -ADeze zijn toch gelijk, niet? LL zondag 12 december 2010 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Een vierkante matrix A noemt men scheefsymmetrisch als en slechts als AT=-ABewijs datA= ( 0 a12 a13 -a12 0 a23 -a13 -a23 0 )de algemene voorstellng van een scheefsymmetrische matrix in R3x3 is.Alvast bedankt ine 3de graad ASO - zondag 12 december 2010
A= ( 0 a12 a13 -a12 0 a23 -a13 -a23 0 )
ine 3de graad ASO - zondag 12 december 2010
HalloBereken AT en -ADeze zijn toch gelijk, niet? LL zondag 12 december 2010
LL zondag 12 december 2010
©2001-2024 WisFaq