\require{AMSmath} Bepaalde integraal wat is de integraal van sinx/ 1+ cos x want ik zou hier de bepaalde integraal van moeten bepalen Liese 3de graad ASO - woensdag 8 december 2010 Antwoord sin x.dx = -d(cos x) = -d(1 + cos x) LL woensdag 8 december 2010 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
wat is de integraal van sinx/ 1+ cos x want ik zou hier de bepaalde integraal van moeten bepalen Liese 3de graad ASO - woensdag 8 december 2010
Liese 3de graad ASO - woensdag 8 december 2010
sin x.dx = -d(cos x) = -d(1 + cos x) LL woensdag 8 december 2010
LL woensdag 8 december 2010
©2001-2024 WisFaq