\require{AMSmath} Afgeleide y=(5+x2.(12-x))/5dy=(5+x2.(12-x).1/5=d(5+x2.(12-x).1/5 +(5+x2.(12-x).d(1/5)=d(5+x2.(12-x))=0+d(x2.(12-x))=2x.(12-x)d(1/5)=0 +x2.(-1) : 24x-2x2-x2=24x-3x2=(24x-3x2).1/5 +(5+x2.(12-x)).0zouden jullie deze oefening willen uitleggen ? Ann-So 3de graad ASO - zondag 5 december 2010 Antwoord Ik weet nog steeds niet wat je allemaal doet. Maar er zijn natuurlijk vele wegen die naar Rome leiden: 1. 2. ...zoiets? WvR zondag 5 december 2010 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
y=(5+x2.(12-x))/5dy=(5+x2.(12-x).1/5=d(5+x2.(12-x).1/5 +(5+x2.(12-x).d(1/5)=d(5+x2.(12-x))=0+d(x2.(12-x))=2x.(12-x)d(1/5)=0 +x2.(-1) : 24x-2x2-x2=24x-3x2=(24x-3x2).1/5 +(5+x2.(12-x)).0zouden jullie deze oefening willen uitleggen ? Ann-So 3de graad ASO - zondag 5 december 2010
Ann-So 3de graad ASO - zondag 5 december 2010
Ik weet nog steeds niet wat je allemaal doet. Maar er zijn natuurlijk vele wegen die naar Rome leiden: 1. 2. ...zoiets? WvR zondag 5 december 2010
WvR zondag 5 december 2010
©2001-2024 WisFaq